Роналдо шапнуо Блану: Видимо се у Паризу!

Најбољи фудбалер Реал Мадрида, Кристијано Роналдо, рекао је тренеру Пари Сен Жермена Лорану Блану да би волео да заигра за париски клуб. Тако барем тврди „Паризијен".

Како наводи лист, Роналдо је ту информацију пренео Блану у уторак, после утакмице Лиге шампиона, коју је Реал добио са 1:0.

"Твој тим игра веома добро. Волео бих да сарађујемо", рекао је Роналдо док је са Бланом напуштао терен стадиона „Сантијаго Бернабеу".

Португалски репрезентативац је у Реал дошао 2009. године из Манчестер Јунајтеда, а претходно је играо за Спортинг.

Са мадридским клубом освојио је седам трофеја и на 314 утакмица постигао 326 голова у свим такмичењима.

Да ли је заиста Роналдо рекао да би волео да дође у Париз, или је упадљивим шапутањем са тренером једног од два клуба у Европи који може да га плати (а у који Португалац реално може да оде) само желео да подигне прашину, није могуће утврдити у овом тренутку. Оно што јесте извесно је да у Манчестер Сити - тај други клуб који може да га приушти - неће да иде. То је експлицитно рекао.

"Мислите да ће новац утицати на то да се промени моја одлука и то сада када имам 30 година? Мислим да неће. Ако причате о новцу, пре бих отишао у Катар, они сигурно имају више новца него Манчестер Сити. Није све у новцу, него у страсти", рекао је Роналдо за Би-Би-Си.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи