Читај ми!

Сигурне победе Реала и Барсе

Фудбалери Барселоне савладали су на гостујућем терену екипу Хетафеа са 2:0 и задржали корак на челу шпанске Примере са Реал Мадридом.

Два највећа шпанска клуба сада имају по 24 бода, а Каталонци су до осме победе у сезони дошли рутинском игром у незанимљивом мечу без узбуђења.

Мрежу домаћина у предграђу Мадрида начео је Луис Суарез у завршници првог полувремена, а очекивани успех фаворита осигурао је Нејмар десетак минута после одмора.

Раније данас Реал је такође без већих проблема славио код куће против Лас Палмаса (3:1), а занимљиво је да су сва четири гола постигнута у првих 45 минута игре.

Валенсија је била убедљива у сусрету са фењерашем Левантеом (3:0), док је Виљареал, такође на домаћем терену, освојио веома значајне бодове против Севиље (2:1).

Резултати и стрелци:

Хетафе - Барселона 0:2 (Суарез 37, Нејмар 58)
Реал Мадрид - Лас Палмас 3:1 (Иско 4, Роналдо 14, Хесе 43 - Ернан 38)
Валенсија - Леванте 3:0 (Алкасер 64. пенал, Фегули 72, Бакали 80)
Виљареал - Севиља 2:1 (Марио 25, Бакамбу 61 - Љоренте 76)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи