Читај ми!

Дортмунд и Менхенгладбах сигурни, Шалкеу само бод

Фудбалери Борусије Дортмунд и Борусије Менхенгладбах забележили су сигурне победе на гостовању, док је Шалке на домаћем терену освојио само бод против новајлије Инголштата, у утакмицама 11. кола немачке Бундес лиге.

Борусија Дортмунд је славила против Вердера у Бремену са 3:1 и приближила се водећем Бајерну на пет бодова, а Борусија Менхенгладбах је декласирала Херту у Берлину (4:1) и преузела четврто место на табели.

Шалке је приредио ново разочарање навијачима играјући у Гелзенкирхену са Инголштатом 1:1 потврдивши да се налази у кризи.

Хофенхајм је предвођен новим тренером Хубом Стевенсом освојио бод у Келну (0:0), док је Аугсбург код куће испустио победу против Мајнца примивши гол у судијској надокнади (3:3).

Фудбалери Волфсбурга победили су на свом терену Бајер Леверкузен са 2:1 у дербију 11. кола Бундеслиге и тако избио на треће место на табели.

Волфсбург је повео у 34. минуту када је Никлас Бендтнер дочекао у шеснаестерцу лопту Вијериње и сместио је под пречку. Судије нису зауставиле игру иако је Вијериња био у очигледном офсајду.

Радост домаћина није дуго трајала, пошто је Ћићарито главом искористио центаршут Криштофа Крамера и сместио лопту у мрежу за 1:1.

Обе екипе су ређале изгледне шансе, али је Волфсбург искористио прилику у 77. минуту, када је Бас Дост додао лопту Јулијану Дракслеру, који је у игру ушао само четири минута пре тога, а он је само проследио у празну мрежу. 

Резултати:

Келн - Хофенхајм 0:0
Аугсбург - Мајнц 3:3 (Верхег 42. пенал, Ко 50, Бобадиља 81 - Муто 18, 30, 90+3Херта - Борусија Менхенгладбах 1:4 (Баумјохан 82. пенал - Вент 26, Рафаел 28, Ћака 54. пенал, Нордвајт 90+1)
Шалке - Инголштат 1:1 (Сане 77 - Левелс 39)
Вердер - Борусија Дортмунд 1:3 (Ујах 32 - Ројс 9, 72, Миктарјан 44)
Волфсбург - Бајер Леверкузен 2:1 (Бендтнер 34, Драклсер 77 - Ћичарито 40)

Недеља: Штутгарт - Дармштат и Хамбургер - Хановер.

Петак:
Ајнтрахт Франкфурт - Бајерн Минхен 0:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи