Читај ми!

Бабовић: Партизан ће се вратити тамо где му је место

Фудбалер Партизана Стефан Бабовић рекао је да ће црно-бели покушати да упишу победу против Металца и прекину серију лоших резултата на гостовањима у Супер лиги Србије. Црно-бели у недељу од 16.00 гостују Металцу у Горњем Милановцу у утакмици 16. кола домаћег шампионата.

"Следи нам јако тешко гостовање Металцу. Покушаћемо да одиграмо што боље и да забележимо победу на страни после лоших резултата", рекао је Бабовић агенцији Бета.

Црно-бели су трећи на табели Супер лиге Србије са 25 бодова, односно имају чак 16 бодова мање од првопласиране Црвене звезде. Шампион Србије од почетка сезоне игра врло слабо, поготово у гостима где је уписао три, од четири, пораза.

Бабовић је навео да велика одговорност за лоше резултате лежи на играчима.

"Промашујемо зицере, примамо несхватљиве голове... Одиграћемо највећи број утакмица у последњих десет година у јесењем делу, утакмице среда-субота су узеле екипи доста енергије, доста је повреда, никад нисмо комплетни. И на крају, ту је и наша игра у првенству, лоша форма, нема шта...", рекао је Бабовић.

Бабовић је истакао да има још много да се игра до краја првенства и додао да верује да црно-бели имају квалитет да смање заостатак за највећим ривалом.

"Партизан је у последњих осам година седам пута био први. Партизан је, без обзира на све, доминантан клуб у српском фудбалу, игра Европу... Ова криза је морала да дође, али ће Партизан брзо да се врати тамо где му је место", рекао је заменик капитена црно-белих.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи