Читај ми!

Вучелић: Нема разлога да фудбалери тако лоше играју

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић рекао је да не постоји ниједан разлог да фудбалери тог клуба играју лоше у домаћем шампионату и истакао да верује да ће црно-бели смањити бодовни заостак за Црвеном звездом до почетка плеј-офа.

"Мислим да ћемо изаћи из кризе, али то пре свега зависи од играча. Највећи кривци су увек они који воде клуб, али ми не можемо да урадимо ништа више него што смо урадили. Ми смо довели добра појачања, имамо услове који су оптимални, редовно исплаћујемо плате...Не постоји ниједан спољни разлог да они тако играју", рекао је Вучелић агенцији Бета.

Партизан је актуелни шампион Србије, а тренутно је трећи на табели Суперлиге Србије, са 16 бодова мање од првопласиране Црвене звезде. Црно-бели су за 15 утакмица забележили седам победа, уз четири пораза и четири ремија.

"Играчи су изгубили самопоуздање, изгубили су игру и они су највише криви за лоше резултате. Они то морају да поправе. Нико други не може да надокнади оно срамно друго полувреме против Радника. Они морају да играју за Партизан онако како се игра за Партизан, а не онако како су играли. То је недопустиво, за Партизан се тако не игра", навео је Вучелић.

Он је рекао да ће управа учинити све да се клуб појача у зимском прелазном року.

"Већ размишљамо о томе. Немања Михајловић ће играти сасвим сигурно...Морамо да појачамо екипу", додао је Вучелић.

На питање да ли Партизан до почетка плеј-офа и поделе бодова може да смањи заостатак за највећим ривалом, Вучелић је кратко рекао: "Може и хоће".

Вучелић је у четвртак изабран за председника Југословенског спортског друштва Партизан.

"Прве резулатате као председник Спортског друштва сам можда већ показао у стварима као што су грејање... Покушаћу да неке пореске дугове репрограмирам и поставим их на праву основу. Пробаћу да решавам ствари те врсте, које нису скопчане са такмичењем", казао је он.

Стадиону у Хумској је недавно искључењо грејање због неплаћених рачуна, али је тај проблем сада решен.

"Грејање сада функционише, направили смо репрограм још прошле недеље. Војска нам је изашла у сусрет, платили смо већ два милиона динара. Измириваћемо своје обавезе редовно. То је дуг који је направљен пре доласка ове управе и то сада враћамо", рекао је Вучелић.

Највеће проблеме има кошаркашки клуб, а Вучелић је навео да ће од следеће недеље почети да решава "заиста нагомилане и огромне проблеме" у том клубу.

"Мислим да ћемо ту нешто ваљано урадити. Ништа епохално, али ваљано...да бар уведемо неки ритам плаћања", додао је Вучелић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи