Читај ми!

Венгер: Не схватам одлуку судија

Упркос ремију утакмица Арсенала и Ливерпула уз одличан фудбал донела је и бројне коментаре, нарочито оба тренера. Тренер фудбалера Ливерпула Брендан Роџерс изјавио је да је његова екипа требало да освоји сва три бода, а тренер Арсенала Арсен Венгер оценио да је одлука арбитара да поништи гол његових фудбалера у првом полувремену била прекретница и да је таква одлука "тешко схватљива", преносе британски медији.

Фудбалери Арсенала и Ливерпула играли су синоћ на стадиону Емирати у Лондону 0:0, у последњој утакмици трећег кола Премијер лиге. Оба тренера су задовољна игром својих тимова, а Арсен Венгер чак сматра да је његова екипа оштећена одлуком судија.

"Створили смо шансе у оба полувремена. Нисмо имали среће у завршници, али и одлука арбитара да поништи гол (Арона) Рамзија у првом полувремену је била с једне стране одлучујућа. Такву одлуку тешко могу да схватим, јер се лепо видело да није био у офсајду", рекао је Венгер.

Фудбалери Арсенала и Ливерпула играли су синоћ на стадиону Емирати у Лондону 0:0, у последњој утакмици трећег кола Премијер лиге.

Ливерпул је био бољи и конкрентнији у првом полувремену, али је шутеве Кристијана Бентекеа, Џејмса Милнера и Роберта Фирмина одлично бранио Петр Чех. Филип Кутињо погодио је пречку и стативу.

"Чех је одрадио веома добар посао против Ливерпула, одиграо је сјајну утакмицу. Одржао нас је у игри у важним тренуцима. То је оно што очекујете од њега", казао је Венгер.

Најбољу прилику за Арсенал који ни на другом мечу ове сезоне на Емиратима није постигао гол, имао је Алексис Санчез у другом полувремену, када је погодио стативу.

Лондонски клуб је до гола могао и у самом финишу, али је Симон Мињоле одбранио добар шут из даљине Алекса Окслејд-Чембрлена.

"Борили смо се да постигнемо гол и на другој утакмици код куће, али нисмо имали среће. Морамо да играмо боље у нападу, поготово у последњој трећини терена нашег противника", казао је Венгер.

На другој страни, тренер фудбалера Ливерпула Брендан Роџерс изјавио је после ремија са Арсеналом да је његова екипа требало да освоји сва три бода и додао да је тим показао да има добру основу, пренели су данас британски медији.

"Дефинитивно смо могли да постигнемо гол и требало је да се из Лондона вратимо са три бода. Веома сам задовољан како смо одиграли у првом полувремену, само остаје жал што нисмо тада постигли гол. Имали смо тада налете, али се Петр Чех истакао сјајним одбранама које су осујетиле наше покушаје", рекао је Роџерс.

Упркос првом ремију своје екипе, Роџерс је после меча био задовољан приказаном игром.

"Задовољан сам поготово игром у одбрани, која показује да имамо добру основу. Било је веома битно за нас да покажемо да смо добро организовани у задњој линији. Наш ниво игре расте из утакмице у утакмицу, а у принципу смо одиграли одличну утакмицу против врхунског тима", рекао је Роџерс.

Ливерпул је трећи на табели Премијер лиге са седам бодова, три више од деветопласираног Арсенала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи