Комшији није цркла крава...

Панатинаикос се надао, чак је и уложио напоре са своје стране, да Олимпијакосу не буде дозвољено да игра Лигу шампиона ове сезоне због наводне умешаности његовог председника Вангелиса Маринакиса у намештање мечева. Узалуд...

Европска фудбалска унија (УЕФА) објавила је да ће грчки првак Олимпијакос бити у жребу групне фазе Лиге шампиона пошто је највиши спортски суд одбацио жалбу градског ривала Панатинаикоса.

УЕФА је саопштила да је "привремени упис" Олимпијакоса у жреб за елитно такмичење потврђен од стране међународног Суда за арбитражу у спорту.

Панатинаикос, другопласирани тим првенства Грчке прошле сезоне, у јуну је упутио жалбу УЕФА тражећи да се Олимпијакосу не одобри играње у Лиги шампиона због тога што је његов председник Вангелис Маринакис наводно умешан у руковођење криминалном организацијом која се, између осталог, бави намештањем утакмица у домаћем фудбалу.

УЕФА је навела да ни грчки фудбалски савез "ни кривички суд у Атини нису донели коначну одлуку против Маринакиса или клуба".

Панатинаикос је раније овог месеца елиминисан у квалификацијама за Лигу шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи