Читај ми!

Јермакович: Дуели са Партизаном "празник фудбала"

Александар Јермакович, тренер Бате Борисова, изјавио да очекује "празник фудбала" у двомечу са Партизаном и додао да није незадовољан жребом, јер је његов тим избегао Астану.

Тренер Бате Борисова Александар Јермакович рекао је да се радује предстојећим дуелима са Партизаном у баражу за Лигу шампиона и да очекује "празник фудбала".

"Било је јасно да су сви потенцијални противници веома јаки, а добили смо за противника клуб из фудбалске земље, са квалитетним играчима и лудим навијачима, тако да нас очекује спортски фестивал у Борисову и Београду", рекао је Јермакович за клупски сајт.

Јермакович је рекао да није незадовољан жребом, јер је његов клуб избегао казахстанску Астану.

За белоруску екипу наступају српски фудбалери Филип Младеновић и Немања Милуновић, као и репрезентативац Црне Горе Немања Николић.

"За Младеновића и Николића ће ове утакмице бити прилично важне, с обзиром на то да су током каријера наступали за Црвену звезду", рекао је Јермакович.

Тренер Батеа је истакао да ће одмах почети анализу српског клуба.

"Трудићемо се да добијемо што више информација и будите сигурни да ће наш човек детаљно анализирати противника и гледати наредне утакмице уживо", навео је он.

Прва утакмица играће се 18. августа у Белорусији, а реванш осам дана касније у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи