Ван Гал: Престајем за две године, обећао сам жени

Менаџер Манчестер јунајтеда Луј Ван Гал најавио је да ће по истеку уговора, 2017. године, напустити кормило клуба због обећања које је дао супрузи.

Холандски стручњак је прецизирао да жели више времена да проведе са супругом.

"Остварио сам све у каријери као менаџер", рекао је 63- годишњи Ван Гал.

Упитан о могућности да остане на Олд Трафорду и после 2017, Ван Гал је узвратио да на то не може да одговори, да не би разбеснео супругу Трус.

"Рекао сам јој још када смо се упознали да ћу престати са овим послом у 55. години, а ево - и даље радим, следеће недеље пуним 64 године", рекао је Ван Гал.

Он је одбацио могућност да евентуално због новца оде у Катар.

"Да одем у Катар и зарадим још новца? Не верујем да ћу то учинити. Морате такође да уживате и у заједничком животу са супругом", рекао је Ван Гал.

жВан Гал важи за једног од најбољих тренера данашњице, који је у каријери водио Ајакс, Барселону, Бајерн, АЗ Алкмар као и репрезентацију Холандије са којом је на Мундијалу у Бразилу 2014. освојио треће место.

Ван Гал је са Ајаксом освојио Лигу шампиона 1995. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи