Читај ми!

Милојевић: Били смо бољи за тај један гол

Тренер фудбалера Чукаричког Владан Милојевић оценио је после реванш утакмице са словеначким Домжалама у квлафикацијама за Лигу Европа да је његова екипа заслужено изборила пласман у друго коло. Стојковић: Добро смо се спремили.

"Мислим да смо у ове две утакмице били бољи за тај један гол и да смо заслужено прошли у друго коло. Покушали смо Домжале да угрозимо транзицијом и нападима из другог плана, мислим да смо у некој мери у томе и успели", рекао је Милојевић новинарима после утакмице.

"Као што сам причао и када су извучени парови, тако и сада кажем да ми нисмо били фаворити, што се могло и приметити на терену. Од данашњег противника можемо много тога да научимо. Они имају свој систем игре, веома су хитри, организовано се бране, а и добро мењају тај систем игре...", казао је Милојевић.

Утакмица је обележило 11 жутих и један црвени картон за екипу из Словеније, а на новинарску констатацију да су фудбалери домаће екипе углавном добијали јавне опомене због непромишљених потеза, Милојевић је рекао да су то "неке навике" и неискутво.

"Једно је играти код нас у српској лиги, а једно у Европи. Данас смо видели да се многе ствари не праштају. Не бих да детаљно улазим у то...", казао је Милојевић.

Чукарички ће се у наредном колу квалфикација састати са азербејджанском Габалом, а Милојевић је рекао да очекује тежак двомеч.

"Домаћини смо прву утакмицу и то ћемо гледати да искористимо. Сигуран сам да су озбиљна екипа, избацили су Динамо Тбилиси... Екипе из Азербејджана, Грузије и из тог поднебља имају велике буджете и сигурно много странаца. У сваком случају нема предаје, борићемо се максимално... Имамо још времена да се припремио за њих", казао је он.

Тренер Домжала Лука Елзнер казао је да је Чукарички у двомечу показао да је бољи ривал.

"Честитам им на пласману... Били су бољи, имали су више шанси. Ми смо данашњу утакмицу некако преживели. Оставили смо много енергије на терену, али нисмо имали квалитет данас. Мало смо показали, недостајало нам је жеље и агресивности", рекао је Елзнер.Филип Стојковић је истакао да популарни "брђани" играју све боље из утакмице у утакмицу.

Стојковић: Добро смо се спремили 

"Спремили смо се добро за њихову офанзивну игру, јер су морали да јуре резултат из првог меча. Пропустили смо доста прилика, нисмо имали среће, надам се да ћемо је имати против Габале", изјавио је Стојковић. Стамени нападач Андрија Павловић одиграо је добар меч и био близу поготка у 33.минуту.

"Срећни смо и задовољни. Мислим да смо боља екипа, били смо конкретнији у овом двомецу. Знали смо да они неће смети да се отворе, јер смо опасни из транзиције. Против Габале играмо први меч код куће, а на домаћем терену никада се не бранимо. Тако ће бити и сада, очекујем нову победу", казао је Павловић.

Никола Стојиљковић је навео да из вечерашњег сусрета он и саиграчи носе позитивне утиске.

"Најбитније је да смо прошли даље. Имали смо позитиван резултат из првог меца и то нам је олакшало посао", закључио је Стојиљковић.

 

 

Чукарички ће први меч другог кола квлафикација за Лигу Европа одиграти наредног четвртка у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару