Читај ми!

Милан савладао Рому, реми Јувентуса

Фудбалери Милана савладали су Рому са 2:1 у дерби мечу 35. кола Серије А. Јувентус на свом терену играо 1:1 са Каљаријем.

Милан је поново показао делић свог талента. Изабраници Пипа Инзагија савладали су на свом терену Рому са 2:1 и тако гостима отежали освајање другог места на табели које догодине води директно у Лигу шампиона.

"Вучица" је и даље остала на другом месту на табели, а ли прилику да је претекне у недељу ће имати градски ривал Лацио, који игра још један дерби меч, против Интера.

Домаћи су повели у 40. минуту голом Ван Гинкела, На 2:0 повисио је Матија Дестро у 59,м да би коначан резултат поставио Франческо Тоти са беле тачке у 73. минуту.

Јувентуса је на свом терену одиграо само 1:1 са Каљаријем, што није ни толико изненађење, с обзиром да је "Стара дама" већ обезбедила титулу шампиона.

Јуве је меч почео са потпуно различитих 11 играча, од оних који су играли у Лиги шампиона против Реала.

Упркос томе, домаћин је повео у финишу првог полувремена, голом повратника на терен Пола Погбе.

Каљари је у финишу меча стигао до изједначења, а стрелац је у 85. минуту био Росетини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи