Читај ми!

Клоп ужива, Ројс у радости

Тренер Борусије Дортмунд Јирген Клоп рекао је да је утакмица против Шалкеа и победа од 3:0 било савршено поподне, док су фудбалери слављеници били одушевљени важним тријумфом.

Борусија је победила головима у последњих 12 минута меча и тако остварила трећи узастопни тријумф, којим се попела у горњи део табеле.

"Ово поподне је било савршено, а утакмица је била сјајна од првог до последњег минута. Имали смо много шанси у првом полувремену. Било је важно да се не унервозимо. У 78. минуту нас је коначно кренуло", рекао је Клоп новинарима у Дортмунду.

Још слађе је што је то остварено над великим ривалом у "дербију Рура" Шалкеом, који је био фаворит у овом мечу.

"Ништа боље од овога нећемо осетити ове сезоне. Ово је за нас била утакмица године, и за нас и за навијаче. Стварно смо заслужили победу. Били смо бољи тим све време. Одушевљени смо што смо победили", рекао је Марко Ројс за сајт Бундеслиге.

После трећег гола на мечу, Пјер-Емерик Обамејанг ставио је на лице маску стрип-јунака Бетмена, а Ројсу је дао маску његовог помоћника Робина.

"Увек покушавамо да се забавимо. То нам је фалило у првом делу сезоне, а такве ствари увек добро дођу. Заједно смо ручали пре два дана и тада нам је ово пало напамет", рекао је Ројс.

На то се надовезао Обамејанг: "Марко и ја смо подједнако луди".

Фудбалер Шалкеа Бенедикт Хеведес оценио је да је његов тим имао лош дан.

"Знали смо колико је добар напад Борусије, и покушали смо да их зауставимо на средини терена, али нисмо баш најбоље успели. У другом полувремену смо се мало повезали и нисмо им дозвољавали толико шанси, али смо заслужено поражени. Имали смо баш лош дан и жао
ми је навијача који су нас сјајно бодрили. Нисмо показали довољно храбрости данас", рекао је Хеведес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи