Читај ми!

Сколс: Јунајтед игра јадан фудбал

Миљеник навијача Манчестер јунајтеда Пол Сколс сматра да његов тим игра јадан фудбал. Мучим се да их гледам, нису спремни да ризикују, тврди легендарни Сколс.

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Сколс критиковао је менаџера тог клуба Луја ван Гала, рекавши да екипа игра "јадан" фудбал.

После 25 утакмица у Премијер лиги Манчестер јунајтед заузима треће место на табели са 12 бодова заостатка за водећим Челсијем, а "ђаволе" навијачи и медији често критикују због стила игре.

Навијачи Јунајтеда су у среду у полувремену утакмице на Олд Трафорду против Барнлија (3:1) звиждали својим играчима.

Игру Јунајтеда критиковао је и тренер Вест хема Сем Алардајс који је рекао да је та екипа током њихове утакмице (1:1) играла углавом дугим лоптама.

Легендарни фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Сколс није задовољан игром екипе.

"Није ми драго да кажем да се мучим када гледам екипу Луја ван Гала. Победили су Барнли у среду, али Барнли је био много бољи у првом полувремену. У том делу игре фудбал који је Јунајтед играо био је јадан", рекао је Сколс, преносе британски медији.

Сколс је навео да играчи Манчестер јунајтеда не ризикују довољно када екипа напада.

"Ако желиш да победиш противника мораш да нападаш, а да би нападао мораш да ризикујеш. Мало играча Јунајтеда је спремно на такав ризик. Као играч средине терена у том клубу морао сам да додајем лопту напред и то није увек било успешно. То није увек значило да нападачима на тањиру оставим чисту шансу јер је њихов посао да постижу голове", рекао је он.

"Да ли је то било лако? Не, али играли смо за Јунајтед и не треба да буде лако. У садашњем тиму Анхел Ди Марија највише ризикује и нажалост то му се није исплатило. Играчи као да су опседнути поседом лопте", додао је Сколс, који је целу каријеру провео у Јунајтеду, одиграо 718 утакмица и постигао 155 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару