Читај ми!

Насри: Не враћам се у репрезентацију

Фудбалер Манчестер ситија Самир Насри изјавио је да нема намеру да се враћа у репрезентацију Француске и да селектору Дидијеу Дешаму никада неће заборавити што га није позвао у државни тим за Светско првенство у Бразилу. Насри је прошлог августа завршио репрезентативну каријеру.

Насри је у сезони 2013/2014 освојио шампионску титулу са Манчестер ситијем и био је један од најбољих првотимаца енглеског тима, али га Дешам није позвао у репрезентацију за Мундијал у Бразилу прошлог лета.

"Изостанак са Светског првенства је највеће разочарање у мојој каријери. То ме највише боли. Дешам ми је то ускратио иако сам заслужио позив. То никада нећу заборавити", рекао је Насри за лист Екип.

Француски фудбалери су штрајковали током Светског првенства 2010. године у Јужној Африци, а медији су као једног од главних криваца означили Насрија па спекулишу да због тога није добио позив у државни тим.

"Осећам се лоше, посебног због моје породице, пошто су људи причали да сам стално правио проблеме. Нисам то заслужио. Фудбалерима који су штрајковали 2010. године је опроштено, али мени није", рекао је 27-годишњи фудбалер.

"Ако бих могао да разговарам са Дешамом рекао бих му да би требало да се понаша као мушкарац, да објасни свој избор и каже ми шта мисли. Требало је да са мном о томе разговара као мушкарац", додао је Насри.

Насри је навео да му је тренер Манчестер ситија Мануел Пелегрини предложио да се врати у репрезентацију, али да он не намерава.

"Пелегрини ме је питао да се вратим у репрезентацију. Али, то ме не би усрећило. Патио бих ако бих се вратио и заиста не видим начин да се то догоди", рекао је Насри.

Фудбалер Манчестер Ситија је рекао и да није одушевљен партијама Челсија, иако је екипа Жозеа Муриња тренутно прва на табели са седам бодова предности.

"Велико сам поштовалац Муриња, али нисам импресиониран његовим тимом. Играли смо два пута против њих, једном са десеторицом, после и на Стамфорд Бриџу и оба пута смо били бољи. Гледао сам њихове утакмице и не мислим да су посебни, снажни су у одбрани, имају доброг нападача, али верујем да ће правити грешке", рекао је Насри, а преноси Гардијан.

Насри је додао да ће борба за титулу трајати до краја сезоне.

"Пре два месеца смо имали заостатак од осам бодова и успели смо да се вратимо. Сада је разлика мања, али не желим да причамо о томе. Покушаћемо да освојимо што више бодова и чекамо грешке противника. Против Евертона су победили поготком у последњем минуту, можда ће следећи пут играти нерешено", рекао је Насри.

Сити је освајао титуле у Премијер лиги 2012. и 2014. године, иако је у други део сезоне улазио са заостатком. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару