Читај ми!

Сензације у ФА Купу, испали Тотенхем, Сити и Челси

Најстарије фудбалско такмичење на свету, као по обичају, са собом носи и шокантне резултате. Челси је, усред Лондона, изгубио од трећелигаша Брадфорда, док је Манчестер сити избачен из такмичења од Мидлсброа.

Фудбалери актуелног шампиона Енглеске Манчестер ситија и водећи тимови у Премијер лиги Челси, Саутемптон и Тотенхем завршили су такмичење у четвртом колу ФА купа.

Манчестер сити изгубио је на свом терену од друголигаша Мидлсброа са 0:2. Мидлсбро је победио головима Патрика Бамфорда у 52. минуту и Кикеа у 90. минуту.

Фудбалери Челсија изгубили су на Стамфорд бриџу од трећелигаша Бредфорда са 2:4. Екипа Жозеа Мориња водила је са 2:0.

Герија Кејхила у 20. минуту и Рамиреса у 37. минуту, а након тога гости су постигли четири гола.

Џонатан Стид смањио је на 1:2 у 40. минуту, а изједначио је Фелипе Мораиш у 74. минуту. Ендру Халидеј донео је вођство трећелигашу у 81. минуту, а победу је обезбедио Марк Јетес у 90. минуту.

Такмичење у четвртом колу завршио је и Саутемптон, поразом на свом терену од Кристал Паласа са 2:3. Екипа Роналда Кумана повела је у осмом минуту преко Грацијана Пелеа, а изједначио је Маруан Шамак два минута касније.

Скот Дан је аутоголом у 16. минуту донео вођство Саутемптону, а изједначио је Јаја Саного у 21. минуту. Лондонски тим победио је голом Шамака у 38. минуту.

Фудбалери Тотенхема изгубили су на свом терену од последњепласиране екипе у Премијер лиги Лестера са 1:2. Домаћи су повели у 18. минуту преко Андроса Таунсенда, а Лестер је головима у завршници дошао до победе. Изједначио је Хосе Леонардо Уљоа у 83. минуту, а коначан резултат поставио је Џефри Шлап у 90. минуту.

У осталим утакмицама Блекбурн је победио Свонси са 3:1, Вест Бромвич је са 2:1 победио Бирмингем, а Рединг је истим резултатом победио Кардиф. Дерби Каунти је победио Честерфилд са 2:0, док ће поновљене утакмице играти Престон–Шефилд јунајтед (1:1) и Сандерленд–Фулам (0:0).

Остали резултати:

Блекбурн–Свонси 3:1

Бирмингем–ВБА 1:2

Кардиф–Ридинг 1:2

Челси–Бредфорд 2:4

Дерби–Честерфилд 2:0

Манчестер сити–Мидлсбро 0:2

Престон–Шефилд јунајтед 1:1

Саутемптон–Кристал палас 2:3

Сандерленд–Фулам 0:0

Тотехнем–Лестер 1:2

Ливерпул–Болтон 0:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи