Билбао планира озбиљна појачања

Атлетик Билбао, клуб који можда више брине о традицији него о успеху, има велике амбиције у овом прелазном року. На мети баскијског клуба Асијер Иљараменди, Микел Артета и Начо Монреал.

Фудбалски клуб Атлетик Билбао планира да се озбиљно појача, пошто је заинтересован за довођење Асијера Иљарамендија, Микела Артету и Нача Монреала.

Како су пренели шпански медији, Билбао жели да доведе Иљарамендија на позајмицу до краја сезоне из Реал Мадрида.

Иљараменди нема много простора у актуелном шампиону Европе, пошто је почео само осам утакмица ове сезоне, иако је његов конкурент на позицији Лука Модрић дуго одуствовао због повреде.

Он је у Реал прешао на лето 2013. године из Атлетиковог баскијског ривала Реал Сосиједада за 32 милиона евра.

Према писању појединих медија у Шпанији, Атлетик жели да ангажује и баскијски тандем из енглеског Арсенала, Артету и Монреала.

Атлетик је прошле сезоне био у одличној форми, пошто је заузео четврто место у шпанској Примери, чиме је дошао до пласмана у квалификације за Лигу шампиона.

Клуб из Билбаа ове сезоне игра много слабије, па се у Примери бори за опстанак, пошто после 18 утакмица заузима тек 13. место са 19 бодова, три више од Левантеа, који је у зони испадања.

Атлетик је групну фазу Лиге шампиона завршио на трећем месту, па ће на пролеће такмичење наставити у Лиги Европа, у којој ће у шеснаестини финала играти против италијанског Торина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи