Читај ми!

Бартомеу: Меси неће отићи из Барсе

Председник Барселоне Јосеп Марија Бартомеу обећао је да најбољи фудбалер Лионел Меси неће напустити клуб. Упркос "безобразним“ понудама Челсија и Ситија и незадовољству Месија, он остаје у каталонском клубу.

Сукоб са тренером Енрикеом за многе је значио да ће један од најбољих играча на свету напустити Барселону.

Медији, пре свега на острву и у Шпанији утркивали су се ко ће пре да пресели аргентинца.

Нагађања је подгрејала спремност Ситија и Челсија да плате откупну клаузулу од 250 милиона евра. Међутим, председник каталонског клуба Бартомеу је демантовао је да Меси напушта клуб.

"На терену можемо да видимо са колико задовољства Меси игра у Барселони. Налази се у одличној форми и сви у клубу смо смирени поводом његовог останка. У тиму влада добра атмосфера, коју ништа не може да поремети. Гарантујем да ће Меси остати", рекао је Бартомеу.

Шпански медији пренели су да је Меси у сукобу са тренером Луисом Енрикеом, зато што га је изоставио из прве поставе у поразу против Сосиједада са 1:0.

Интересовање за четвороструког добитника Златне лопте показали су Манчестер Сити и Челси, који су спремни да плате откупну клаузулу од 250 милиона евра.

Меси је често истицао да би волео да заврши каријеру у Барселони, али је недавно одбио да демантује могућност да на лето напусти каталонски тим.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи