Читај ми!

Звезда: Салами стиже у петак, Деспотовић у Словачкој?

Фудбалери српског шампиона, екипе Црвене звезде, пре пет дана почели су припреме за пролећни део првенства, а пред полазак у Словенију тим се полако комплетира. Нигеријац Салами ће се од петка наћи на тренинзима, Раде Крунић жели међу црвено-беле, али чека решење спора са Вероном, док би пут Словачке могао нападач Ђорђе Деспотовић.

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић најавио је могућност да се Раде Крунић прикључи његовој екипи на зимским припремама, док се долазак нигеријског нападача Гболахана Саламија очекује у петак.

Црвено-бели ће од уторка радити два пута дневно све до одласка на припреме у Словенију.

Руководећи људи Звезде активно раде на довођењу појачања који ће подићи квалитет екипе.

Једна од највећих жеља Ненада Лалатовића у овом прелазном року јесте Раде Крунић, млади репрезентативац БиХ.

Крунић је прошлу полусезону провео на позајмици у Доњем Срему, али је он и даље играч италијанске Вероне, па је и даље неизвестан његов трансфер у Београд.

"Очекујем да се у наредна два дана режи питање Крунића који нам је неопходан како би наставили борбу за титулу. То је играч који је вољан да дође, притом поседује одређене квалитете и сматрам да његов ангажман у клубу треба да буде приоритет управе", рекао је Лалатовић за Спорт.

Када је реч о већ договореном појачању из Нигерије, нападачу Саламију, он ће у петак стићи у Београд.

"Остаје да се одради папирологија како би Салами добио визу, те његов долазак очекујем у петак. Познајем га мање од Паркера, али мерило је терен и видећемо како ће се уклопити у екипу", рекао је Лалатовић.

Гужва у нападу "тера" Деспотовића у Словачку? 

Нападач Црвене звезде Ђорђе Деспотовић могао би да напусти шампиона после само шест месеци, пошто за њега постоји интересовање из Словачке, сазнаје Спорт.

Нема сумње да два доведена странца, Салами и Паркер, треба да буду прва опција током припрема, а ако се покажу као крајње решење, онда много простора неће имати Ђорђе Деспотовић, као и због најаве челника да мора да се форсира суперталентовани тинејџер Лука Јовић.

За сада није познат коначан статус бившег играча Спартака из Суботице и Локерена, који је постигао два поготка ове јесени у црвено-белом дресу (један у шампионату, и један у Купу).

Како сазнаје дневни лист Спорт, црвено-бели неће правити проблем нападачу да само после шест месеци, уз споразумни договор напусти стадион 'Рајко Митић'.

Спомиње се да постоји понуда из Словачке. Наводно, реч је о добром клубу којем је у тиму потребан нападач Деспотовићевог профила. Не треба искључити ни могућност шестомесечне позајмице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи