Читај ми!

Инијеста: Суарез ће бити спреман за "Ел Класико"

Ближи се утакмица свих утакмица, не само у шпанском фудбалу. Навијачи Барселоне са нестрпљењем очекују деби Луиса Суареза, али и стрепе због његове евентуалне неспремности. Андрес Инијеста уверава да за тим нема потребе. Луис изгледа веома добро. Тренирао је напорно и спреман је за меч против Реала, рекао је везиста Каталонаца.

Фудбалер Барселоне Андрес Инијеста рекао је да је Луис Суарез спреман за дерби меч против мадридског Реала.

Суарезу четворомесечна суспензија због уједања Ђорђа Кјелинија на Светском првенству у Бразилу истиче 24. октобра, дан уочи утакмице на стадиону "Сантјаго Бернабеу".

"Луис изгледа веома добро. Тренирао је напорно и не сумњам да је спреман за меч против Реала. Одлуку ће на крају, ипак, донети тренер", рекао је Инијеста.

Да се упркос великој паузи налази у доброј форми, Суарез је показао у понедељак када је постигао два гола у победи Уругваја против Омана (3:0).

"Није му било лако јер је могао само да тренира са екипом, не и да игра званичне утакмице. Он је срећан јер се ближи крај суспензије и веома је мотивисан да пружи максимум", додао је Инијеста.

После седам одиграних утакмица Барселона води у шпанској Примери са 19 освојених бодова, док Реал на четвртом месту има четири бода мање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи