Читај ми!

Стојановић: Чврстом игром до нова три бода

Фудбалери и стручни штаб Црвене звезде очекују тежак меч са екипом Вождовца. Како истичу у Љутице Богдана, само дисциплинована и пожртвована игра од првог минута гарантује позитиван резултат против екипе која спада у малобројне које су освојиле двоцифрен број поена у досадашњем делу полусезоне.

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић изјавио је да његова екипа зна како мора да игра ако жели да победи Вождовац у предстојећој првенственој утакмици.

"Знамо како морамо да играмо ако хоћемо да освојимо три бода против Вождовца. Много радимо на тактици и видећемо шта ће бити", рекао је Стојановић новинарима на конференцији за новинаре на стадиону Звезде.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 17.30 на свом стадиону играју са Вождовцем, утакмицу 21. кола Суперлиге Србије. Звезда је прва на табели са 47 бодова, а Вождовац заузима осмо место са 26 бодова.

Стојановић је навео да је Вождовац на почетку пролећног дела сезоне показао колико је озбиљна екипа.

"У доброј су форми, то је добро балансиран тим и само с максималном озбиљношћу можемо до циља. Најопаснији су као целина и имају неколико добрих играча који желе да играју фудбал", казао је тренер црвено-белих.

Вождовац је у јесењем делу сезоне као домаћин победио Звезду са 1:0, а Стојановић је рекао да се његова екипа на том сусрету "поштено испромашивала".

"При 0:0 и код 0:1 нисмо успели да дођемо до гола, Вождовац јесте", рекао је Стојановић.

Према његовим речима, када је одбрана у питању, здравствени билтен у његовој екипи је веома проблематичан.

Стојановић је додао да ситуација с Луком Милуновићем неће утицати на екипу. Милуновић је одстрањен из првог тима јер није желео да потпише уговор којим би одустао од евентуалне тужбе због неисплаћених зарада.

"Не видим уопште разлог зашто би нас пореметила ситуација с Милуновићем, ми смо професионалци. Став клуба је јасан", рекао је он.

Штопер Црвене звезде Саво Павићевић рекао је да његова екипа мора од почетка утакмице да игра чврсто.

"Вождовац је квалитетан тим, њихови индивидуалци стварно знају да играју фудбал, али идемо на победу. Мораћемо да играмо чврсто од прве секунде и на тај начин да узмемо три бода", рекао је Павићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару