Читај ми!

Видић на корак од Интера

Трансфер Немање Видића је врло близу реализације, рекао председник Интера Ерик Тохир. Голман неро-азура Самир Хандановић раширених руку ће дочекати српског дефанзивца у "граду моде".

Председник Интера Ерик Тохир открио је да су преговори са дефанзивцем Манчестер јунајтеда Немањом Видићем у завршној фази и да ће ускоро бити озваничен његов прелазак.

"Што се тиче Видића, могу да кажем да је његов прелазак 90 одсто готов. Када се све приведе крају, ми ћемо изаћи са званичним саопштењем", рекао је Тохир.

Видић је почетком фебруара потврдио да на лето напушта "црвене ђаволе", јер жели да се окрене новим изазовима.

Голман Интера Самир Хандановић раширених руку ће дочекати фудбалера којем је одбранио пенал у квалификацијама за Европско првенство 2012. године, на мечу који је био последњи у репрезентативној каријери Немање Видића.

"Не познајем га лично, али мислим да његова каријера све говори. Видић ће својим доласком појачати Интер", рекао је Хандановић за "Скај Италија".

Видић је на зиму 2006. године прешао из Спартака из Москве у Јунајтед, а после шест година постао је капитен Манчестера.

Српски фудбалер је са Јунајтедом освојио 15 трофеја - пет титула у Премијер лиги, пет Комјунити шилдова, три Лига купа, Лигу шампиона и Светско клупско првеснтво.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи