Читај ми!

Бодови наде за Мајорку

Фудбалери Мајорке победили су на свом терену Бетис са 1:0 у последњој утакмици 36. кола шпанске Примере, и тако задржали шансу да опстану у Првој лиги Шпаније. Мајорка је до тријумфа над Бетисом дошла захваљујући голу Израелца Томера Хемеда у 21. минуту.

Мајорка је током већег дела меча имала теренску иницијативу, а у пар наврата су могли и да удвоструце предност, али шансе које су имали нису реализовали.

Екипа Грегорија Мансана је овом победом "побегла" са дна Примере, пошто сада имају 32 бода и заузимају 19. место, док седамнаестопласрани Депортиво из Коруње, који је први ван зоне испадања има 35 бодова.

Бетис овим поразом остаје на седмом месту са 52 бода и предстоји му велика борба за шесто место и сигуран излазак на међународну сцену наредне сезоне.

Одиграно раније: Депортиво - Еспањол 2:0, Барселона - Ваљадолид 2:1, Леванте - Рајо Ваљекано 2:3, Сарагоса - Атлетик Билбао 1:2., Хетафе - Валенсија 0:1, Гранада - Осасуна 3:0, Севиља - Сосиједад 1:2.

Табела: Барселона 94 бода, Реал Мадрид 81, Атлетико Мадрид 72, Сосиједад и Валенсија по 62, Малага 54, Бетис 52, Рајо Ваљекано 49, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи