Читај ми!

Тешко је наследити Фергусона

Новоменовани менаџер Манчестер Јунајтеда Дејвид Мојес рекао је да је свестан колико ће бити тешко да на тој функцији замени Алекса Фергусона у славном енглеском клубу. Мојес је истакао да му је посебно драго што га је управо Фергусон препоручио за посао.

Легендарни Фергусон саопштио је у среду да се на крају сезоне повлачи са клупе Манчестер Јунајтеда након пуних 26 година и 38 освојених трофеја, а клуб је потврдио да ће његов наследник бити Мојес, актуелни менаџер Евертона из Ливерпула.

"Велика је част што ми је понућено да будем следећи менаџер Манчестер Јунајтеда, а посебно ми је драго што ме је управо Фергусон препоручио за посао. Имам велико поштовање за све што је учинио за клуб. Знам колико ће бити тешко наследити најбољег менаџера икада, али могућност да се води Јунајтед није нешто што долази често и заиста се радујем преузимању тог места следеће сезоне", изјавио је Мојес за званични сајт клуба са Олд Трафорда.

Стручњак који је родјен 25. априла у Глазгову истакао је да је имао "сјајан посао" у Евертону, где је од 2002. радио са "великим председником и руководством клуба", као и са одличним играчима.

"Учинићу све што је у мојој моћи да клуб до краја сезоне избори што бољу позицију на табели. Фантастични навијачи Евертона одиграли су велику улогу током мог рада на Гудисону свих ових година и свим срцем им захваљујем на подршци коју су пружали мени и играчима. Евертон ће бити део мене до краја мог живота", поручио је Мојес.

Раније данас Фергусон је рекао да је Мојес "најбољи могући избор" за његовог наследника на Олд Трафорду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи