Читај ми!

Подршка Михајловићу, помоћ за Љубицу

Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије подржао је селектора Синишу Михајловића до завршетка квалификација за првенство света 2014. године. Очекивања била већа, али Бразил није био императив. ФСС донирао 500.000 динара малој Љубици Адамић.Финале Купа Србије 8. маја на Стадиону Партизана.

ФСС стао иза селектора, барем до краја квалификација. Подржан је његов план подмлађивања селекције и стварања тима за будућност. Закљуцено је и да су очекивања на такмичарском плану била већа, иако, како стоји у саопштењу. "сам пласман у Бразил никада није био постављен као императив". Такође, ФСС наставља са хуманошћу, уручена помоћ за Љубицу Адамић, као и за Срђана Шакотића. Савез се прикључио акцији повратка споменика Милутинцу.

"Једногласно је дата подршка селектору Михајловићу до завршетка квалификација. Наглашено је да постоји задовољство испуњавањем дела представљеног селекторског програма, у домену подмлађивања тима и стварања нове селекције. Очекује се детаљна анализа од стране чланова Стручног одбора, како после сваке одигране утакмице репрезентације, тако и на завршетку циклуса", саопштио је ФСС на званичном сајту и додао да ће извештаје предавати и чланови Стручног стаба.

"Закључено је и да се направи анализа разлога присуства бројних менаджера, пре свега на утакмицама млађих категорија, као и да се направи листа њиховог заступништва код играча чланова националних тимова. Од чланова Стручног одбора захтеваће се да Извршном одбору предлажу по тројицу кандидата за попуњавање места селектора млађих категорија", додаје се у саопштењу ФСС.

На састанку у националној Кући фудбала у Старој Пазови одлучено је да се донира 500.000 динара двогодишњој Љубици Адамић за операцију пресађивања срца, а некадашњем играчу Срђану Шакотићу, који је доживео тешку повреду у саобраћајној несрећи, пружи помоћ у износу од 100.000 динара.

ФСС се укључио и у акцију повратка споменика Милутину Ивковићу Милутинцу, некадашњем репрезентативцу наше земље, износом од 70.000 динара.

Потврђено је да ће финална утакмица Купа Србије бити одиграна 8. маја на стадиону Партизана у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи