Читај ми!

Раднички одбио Јагодинце

Заједница Суперлиге званично је обавестила фудбалски клуб Јагодину да Раднички из Ниша не прихвата одлагање меча за један дан, рекао је генерални секретар ФК Јагодина Славко Гајин. Нишлије демантују да нису желели договор.

Јагодина треба у седам дана да одигра три утакмице, када је чека важна утакмица против Јавора у Купу, па је упутила захтев Заједници Суперлиге да се сусрет са наредним противником у првенству Радничким из Ниша помери за један дан, да се уместо у суботу 20. априла, одигра у недељу.

"Интересантна и чудна одлука руководства Радничког са којима имамо веома добре односе. Они су као домаћини у првом колу играли на нашем стадиону, без било какве надокнаде. Очекивали смо да ће услишити наш захтев јер клубови Суперлиге у оваквим ситуацијама су до сада излазили једни другима у сусрет. Изгледа, ипак, да неко мора да направи преседан", рекао је Гајин 

Утакмица 24. кола Суперлиге између Јагодине и Радничког из Ниша играће се у суботу у 16.00, а реванш сусрет полуфинала Купа Србије против Јавора из Ивањице у среду у 20.00.

 

Нишлије демантују Гајина

Фудбалски клуб Раднички из Ниша демантовао је данас тврдње потпредседника Јагодине Славка Гајина да екипа са Чаира није била спремна да за један дан одложи првенствену утакмицу због обавеза тог клуба у полуфиналу националног купа.

"Руководство Радничког изненађено је изјавом генералног секретара Јагодине знајући да су до сада клубови имали одличну сарадњу и добре односе. Наиме, допис са молбом за одлагање утакмице у нишки клуб је стигао у петак, 12. априла и договор је био да се председник Јагодине Горан Милановић чује са руководством Радничког због одређивања термина играња утакмице. То се, међутим, није догодило, а управа Радничког је била спремна за компромис", наводи се у саопштењу Нишлија.

Раднички је демантовао и да су Нишлије у јесењем делу сезоне играле као домаћини у Јагодини без надокнаде, док се реновирао стадион Чаир.

"Раднички не жели да наруши пријатељске односе са Јагодином и зато чуди изјава господина Гајина јер нема разлога да се штети доброј сарадњи ова два клуба", додаје се у саопштење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи