Читај ми!

Риберију забрањена журка

Спортски директор минхенског Бајерна Матијас Замер и тренер Јуп Хајнкес забранили су играчима да организују рођенданску журку за Франка Риберија, пошто екипу у среду очекује реванш дуел са Јувентусом у четвртфиналу Лиге шампиона.

Рибери је у недељу напунио 30 година, а саиграчи су хтели да га изненаде журком у једном минхенском ресторану.

Капитен Филип Лам је претходно обавестио чланове управе о плановима екипе, али су Замер и Хајнкес "спустили рампу".

Бајерн је прошлог викенда победом над Ајнтрахтом освојио 23. титулу државног првака, али управа Бавараца због дуела са Јувентусом ни за ову прилику није дозволила велику прославу.

"Прави шампиони у оваквим ситуацијама заиста размишљају о свему, па смо тако и ми донелу одлуку о одлагању прослава. Не смемо сада да полетимо, Јувентус је 1997. освојио Серију А и прославио тај успех, а да није било тако Борусија те године не би дошла до трофеја у Лиги шампиона", казао је Замер немачким медијима.

Бајерн је прошле недеље у Минхенсу савладао Јувентус са 2:0 у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Реванш се игра у среду од 20.45 у Торину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи