Читај ми!

Италија 31. коло

Удинезе сигуран против Кијева

Удинезе код куће славио против Кијева. Палермо корак ближе опстанку. Бодове су поделили Фјорентина и Милан, 2:2, Катанија и Каљари - 0:0 и Сијена и Парма такође 0:0.

Фудбалери Палерма направили су крупан корак ка опстанку у Серији А савладавши данас на гостујућем терену екипу Сампдорије са 3:1, док је Удинезе код куће истим резултатом славио против Кијева (3:1) и приближио се горњем делу табеле.

Сицилијанци су до изузетно значајног успеха дошли бољом игром у другом полувремену. Повели су после пола сата игре, али је домаћин брзо изједначио, међутим Палермо је смогао снаге да у наставку зебележи тријумф и освоји злата вредне бодове.

Клуб са Сицилије сада има 27 бодова, колико и Ђенова, прва екипа изнад зоне испадања. У тиму Сампдорије Ненад Крстичић није био ни на клупи за резервне играче.

Удинезе је против Кiјева стекао предност од 2:1 на полувремену и у наставку рутински обезбедио победу. У тиму домаћина српски репрезентативци Душан Баста и голман Жељко Бркић били су стартери.

Сијена код куће није успела да сломи отпор Парме (0:0), као ни Катанија у дуелу против Каљарија (0:0).

Резултати 31. кола:

Сијена - Парма 0:0
Катанија - Каљари 0:0
Удинезе - Кијево 3:1 (Ди Натале 20, 25, Бенатија 85 - Пап 35)
Сампдорија - Палермо 1:3 (Мунари 43 - Фон Берген 35, Иличић 50, Гарсија 56)
Фјорентина - Милан 2:2 (Љајић 66. пенал, Пизаро 73. пенал - Монтоливо 14, Фламини 62)

Од 20.45 сати састају се Интер - Аталанта и Наполи - Ђенова, а у понедељак Рома - Лацио.

Субота: Јувентус - Пескара 2:1 (Вучинић 73, 78 - Каскионе 83), Болоња - Торино 2:2 (Коне 65, Гуаренте 86 - Барето 25, Бјанки 90).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи