Караџић: Нећемо ништа мењати

Победом Белгије над Македонијом смо изгубили готово сваку шансу за Бразил, али ништа нећемо мењати, и наставићемо са пројектом подмлађивања репрезентације, рекао Томислав Караџић.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да ће Синиша Михајловић остати селектор националног тима.

Србија је у петак у Загребу поражена од Хрватске са 2:0 и остале су јој само теоретске шансе за пласман на Светско првенство у Бразилу 2014. године.

"Поражени смо у утакмици која нам је била последња шанса за одлазак на Светско првенство. Остаје жал што у другом полувремену нисмо искористили шансе, али идемо даље са пројектом подмлађивања репрезентације", рекао је Караџић за Спортски Журнал.

На питање новинара да ли ће Михајловић остати селектор репрезентације, председник ФСС је рекао:

"Наравно. Нећемо ништа мењати, иако смо победом Белгије у Скопљу изгубили готово све шансе за пут у Бразил", поручио је Караџић.

Репрезентација Србије налази се на четвртом месту табеле А, а наредну утакмицу у квалификацијама одиграће у уторак у Новом Саду против селекције Шкотске.

 

Број коментара 113

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи