Газа: Мислио сам да ћу умрети

"Био сам мртав и на путу да напустим овај свет. Молио сам докторе да ми сачувају живот. Сећам се да је један од њих рекао да сумња да ћу се извући", рекао је бивши енглески фудбалер Пол Гаскојн, описујући у каквом се стању налазио на клиници за одвикавање од алкохола у Америци.

Бивши фудбалски репрезентативац Енглеске Пол Гаскојн рекао је да је мислио да ће умрети док је у Америци био на третману одвикавања од алкохола.

Гаскојн је прошлог месеца смештен на одељење интензивне неге на клиници у Аризони, пошто му се здравствено стање знатно погоршало после примљене терапије.

"Био сам мртав и на путу да напустим овај свет. Молио сам докторе да ми сачувају живот. Сећам се да је један од њих рекао да сумња да ћу се извући", рекао је Гаскојн за британски таблоид "Сан".

Популарни Газа се већ дуже време бори са алкохолизмом, а стање се погоршало прошлог лета у Дубаију када је поново почео да пије након што је 17 месеци био "чист".

"Требало је да будем мртав, доктори су мислили да се нећу извући, али ту сам, добио сам још једну прилику и искористићу је", рекао је Гаскојн.

Он је обећао да ће почети да иде на групне састанке за одвикавања од зависности.

Гаскојн је током каријере наступао за Њукасл, Тотенхем, Лацио, Ренџерс и Мидлсбро, док је енглеску репрезентацију играо од 1988. до 1998. године и за то време на 57 утакмица постигао 10 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи