Читај ми!

Челси се не одриче Лампарда

Увелико се спекулисало да Лампард ускоро напушта Стамфорд Бриџ, ипак, "плавци" имају жељу да он остане и започели су преговоре око продужетка сарадње.

Извршни директор Челсија Рон Гурлеј потврдио је да је клуб започео преговоре са Френком Лампардом око продужетка сарадње.

Лампарду уговор са Челсијем истиче на крају сезоне, а енглеском репрезентативцу ће највероватније бити понуђен продужетак сарадње, иако се спекулисало да ће напустити Стамфорд Бриџ.

"Разговори са Лампардом су у току, али морају да остану у тајности", рекао је Гурлеј. Он је додао да ће клуб на крају сезоне оценити рад привременог менаджера Рафаела Бенитеза.

"План клуба је био да Бенитез буде привремени менаџер са циљем да кроз Премијер лигу обезбеди пласман у Лигу шампиона. Још можемо да освојимо Лигу Европе и ФА куп, али да не буде забуне, наш приоритет је место у елитном клупском такмичењу", рекао је Гурлеј.

Лампард је у Челси дошао 2001. године и за то време је одиграо 592 утакмице и постигао 199 голова. У досадашњем делу сезоне 13 пута се уписао у листу стрелаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи