Читај ми!

Левандовски одлази

Спортски директор Борусије из Дортмунда Михаел Зорц рекао је да нападач Роберт Левандовски неће продужити уговор са актуелним шампионом Немачке.

Левандовски је ове сезоне одиграо 20 утакмица у Бундес лиги и постигао 14 голова. Уговор са клубом истиче му следећег јуна, а медији спекулишу да ће по његовом истеку 24-годишњи Пољак прећи у Бајерн из Минхена.

"Његов уговор истиче у јуну 2014. године. Постоје две могућности, или ће да оде у јуну, или ће остати још годину дана", рекао је Зорц немачким медијима.

Управа Борусије из Дортмунда жели да прода Левандовског јер не жели да му дозволи да следећег јуна напусти клуб као слободан играч.  Председник Бајерна Карл Хајнц Румениге рекао је Билду да клуб "не планира било какве преговоре са Дортмундом".

Борусија је тренутно друга на табели Бундес лиге и заостаје 17 бодова за водећим Бајерном из Минхена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи