Читај ми!

Знам да је Звезда велики клуб

Последње појачање фудбалера Црвене звезде у зимском прелазном року Нигеријац Абиола Дауда свестан je да је дошао у редове европског и светског шампиона.

"Знам да је Звезда европски и светски шампион. Такође знам да је један од највећих клубова на Балкану, да је у клубу играло много добрих играча који су касније направили велике каријере", рекао је Дауда за клупски сајт.

Бивши фудбалер шведског Калмара, који се придружио саиграчима на припремама у Анталији, рекао је да одушевљен атмосфером на Маракани.

"Видео сам колико навијачи воле клуб. Изузетно су ватрени и прелеп је осећај играти за њих. Гледао снимке појединих мечева, између осталих и дерби са Партизаном. Атмосфера је невероватна, стадион је пун и људи су много страственији за време гледања сусрета, за разлику од утакмица у Шведској. Тамо је све другачије, публика је мирна и не навија, само посматра меч са својих места", констатовао је тамнопути нападач.

Дауда је на 160 утакмица постигао 44 гола, а претходну сезону завршио као трећи стрелац лиге. Ипак, Нигеријцу ће бити потребно време да достигне форму, јер је сезона у Шведској завршена у новембру.

"Биће ми потребно неколико недеља да стигнем саиграче када је реч о физичкој спремности. Верујем да ћу уз неколико тренинг утакмица и појачан рад за две до три недеље бити на 90 до 95 одсто максималне физичке спремности", закључио је Дауда.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи