Читај ми!

Помирење, Звезда је изнад свих нас

Завршен састанак Управног одбора. На почетку седнице дошло је до помирења између председника Драгана Џајића и потпредседника Небојше Човића. Након анализе првог дела припрема и разговора са тренером Јанковићем, биће донете одлуке о случају Милана Јовановића и евентуалних појачања.

20.44 - Превазишли смо све неспоразуме и настављамо нормало да радимо. Интерес Црвене звезде је изнад свих нас, рекао Драган Џајић. Звезда је у великим потешкоћама, али то нас мотивише да још енергичније даље радимо, додао је Човић. 

20.38 - Спортски директор Зоран Стојадиновић након седнице рекао да ће сутра разговарати са тренером Јанковићем о случају Милана Јовановића, који је удаљен са припрема због недоличног понашања. Након извештаја са првог дела припрема биће донета одлука око нових појачања, рекао је Стојадиновић.  

20.30 - Завршен је састанак. Петар Шкундрић је потврдио да су изглађени односи између Човића и Џајића. Овај тим наставља започети посао.  

19.00 - Незванично, на помолу помирење. Џајић и Човић закопали ратне секире.

17.57 - Појавио се и председник Спортског друштва Петар Шкундрић, који ће, такође, присуствовати седници.  

17.50 - На стадион стигли спортски директор Зоран Стојадиновић, подпредседник Славиша Кокеза, као и Александар Антић члан УО. 

17.30 - Како незванично сазнајемо, Човић и Џајић су данас већ разговарали и са навијачима и сложили се да редови мора да се збију у наставку борбе за Црвену звезду. 

17.20 - И Небојша Човић стигао на састанак. Као и Џајић, ни он није давао изјаве окупљеним новинарима. 

17.00 - Како јавља наш извештач са Маракане, Драган Џајић стигао на састанак Управног одбора. Ово је његово прво појављивање на стадиону након вербалног сукоба са Небојшом Човићем. 

15.30 - За 18 часова на Маракани заказана седница Управног одбора, на којој би требало, први пут после инцидента, заједно да се појаве председник Драган Џајић и потпредседник Небојша Човић. 

Председник фудбалског клуба Црвена звезда Драган Џајић и потпредседник Небојша Човић, после вечерашњег састанка Управног одбора, изјавили су да је клуб изнад свих појединаца и да заједно настављају започети посао.

"Ми смо решили све наше неспоразуме и настављамо започети посао у интересу Црвене звезде, јер је она изнад свих нас", рекао је Џајић новинарима после састанка на стадиону црвено-белих.

На његове речи Човић је рекао: "Немам ништа да додам, ни да одузмем. Као што сам рекао у саопштењу, ми смо наше проблеме решили у интересу клуба. Наставићемо да радимо још јачим интензитетом, јер је Звезда у великој кризи", поручио је он. Човић је још рекао да ће и он и Џајић, као и сви остали у клубу покушати да раде још јаче.

Састанак УО на стадиону у Љутице Богдана трајао је два сата и 15 минута.

До сукоба између Џајића и Човића дошло је претходне среде, поједини медији објавили су да је било и физичког контакта, али та информација је, у међувремену, демантована са више страна.

Поред Џајића и Човића, у Управном одбору црвено-белих су Ивица Тончев, Славиша Кокеза, Александар Антић, Слободан Бабић, Бранко Радујко, Миодраг Лемајић, Предраг Ћулибрк, Божидар Церовић, Милован Станишић, Миљко Ристић, Душан Савић, Бранко Ковачевић, Зоран Башановић и Марко Ћулибрк.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи