Читај ми!

Супер Марио и опроштајна журка

Марио Балотели у недељу направио забаву у свом дому, по свему судећу, опроштајну. Остврски медији наводе да је све договорено око преласка Супер Марија у Милан. Цена – 17 милиона фунти.

Још једна сага ближи се крају. Несташни момак савременог фудбала Марио Балотели приредио је у недељу забаву за блиске пријатеље, што су светски медији протумачили као опроштајну журку Супер Марија.

Иако ништа још није званично и упркос противљењу Адријана Галијанија да призна трансфер, острвски медији наводе да је прича већ завршена. Наиме, Милан ће за репрезентативца Италије платити 17 милиона фунти, пет мање него Сити пре годину и по дана.

Такође незванично, постоји могућност да у трансфер буде укључен и Кевин Принц Боатенг, који би могао да се пресели на Итихад. Репрезентативац Гане већ има искуство играња на Острву, пошто је наступао за Портсмут и Тотенхем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи