Милијаш хвали омладинце

Млади играчи треба да буду срећни што су добили прилику да тренирају с првим тимом и што су на припремама. Примећујем велику жељу и елан код њих, максимално се труде да се наметну и за сада се не примећује разлика између њих и нас искуснијих, рекао је капитен Црвене звезде Ненад Милијаш.

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш изјавио је да млади фудбалери треба да буду срећни што су добили прилику да тренирају с првим тимом и да од њих зависи да ли ће конкурисати за такмичарске утакмице у пролећном делу сезоне.

"Млади играчи треба да буду срећни што су добили прилику да тренирају с првим тимом и што су на припремама. Примећујем велику жељу и елан код њих, максимално се труде да се наметну и за сада се не примећује разлика између њих и нас искуснијих. Добиће прилику у контролним мечевима и од њих зависи да ли ће касније конкурисати и за такмичарску екипу", рекао је Милијаш за клупски сајт.

Милијаш се летос вратио у Звезду после три сезоне проведене у енглеском Вулверхемптону.

"Сигурно ћемо бити бољи у другој полусезони, јер ћемо сви заједно одрадити ове припреме, боље се упознати, а тренер ће имати довољно времена да нам пренесе своје замисли и да их увежбамо на терену", навео је капитен "црвено-белих".

Он је истакао да ће учинити све да у пролећном делу сезоне постигне што више голова и асистенција.

"Што се мене лично тиче, учинићу све да у односу на јесен забележим више голова и асистенција, мада основним задатком сматрам побољшање игре у одбрани и очекујем да примимо далеко мање голова него јесенас", истакао је 29-годишњи везиста.

Звезда се тренутно налази на припремама у Турској, а суботњи тренинг обележило је то што је неколицини играча позлило.

"Десет дана смо се спремали за тежак тренинг који смо одрадили у суботу. Уз то нам ни јак ветар није био савезник и било је невероватно исцрпљујуће трчати тих 45 минута. Међутим, свима нам је јасна сврха свега кроз шта пролазимо и свесни смо да другачије не можемо да остваримо резултате које сви очекујемо. Како је - тако је, период је трчања", рекао је Милијаш.

Звезда је друга на табели Супер лиге са шест бодова мање од водећег партизана, а "црвено-бели" ће пролећни део сезоне почети 27. фебруара против ивањичког Јавора.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи