Читај ми!

Нови почетак Драгана Мрђе

Српски фудбалер и члан швајцарског Сиона Драган Мрђа рекао је да се вратио у прави ритам након доста проблема са повредама и истакао да ће учинити све да поново заигра за репрезентацију.

"Нисам још разговарао са селектором Михајловићем. Када сам здрав, играм и постижем голове, сигурно је да размижљам о репрезентацији. На мени је да играм и дајем максимум, а селектор је тај који бира играче. Пратим репрезентацију и морам да кажем да ми недостаје игра са некадашњим саиграчем Душаном Тадићем, са којим сам имао сјајну сарадњу у Војводини. У репрезентацији дуго није било играча који на такав начин зна да аистира за гол", казао је Мрђа.

Од доласка у Сион 2010. године, Мрђа је одиграо 28 утакмица и постигао девет голова. Српски фудбалер је у претходном периоду два пута кидао лигаменте колена.

"Повреде су прошлост. Нисам желео да поново кренем са утакмицама док не будем у потпуности спреман и сигуран. После опоравка од друге повреде, одиграо сам шест, седам утакмица, али пошто сам се тада вратио у рекордном року на терен, одлучио сам да не ризикујем превише и ипак испоштујем савете тренера и лекара и пустим да ми се врати сигурност", навео је он.

Мрђа је летос у Сиону за саиграча добио једну од истинских легенди италијанског фудбала, бившег аса Милана, Ђенара Гатуза.

"Гатузо је феноменалан и као личност, и као саиграч. Велики је професионалац и уопште не чуди што се толико дуго задржао у Милану и репрезентацији Италије. Сваки тренинг је за њега као први. Једноставно, прави је вођа, како на терену, тако и ван њега, човек од којег може много тога да се научи", закључио је Мрђа.

Он је за селекцију Србије до сада одиграо 12 утакмица и постигао два гола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи