Барса савршено, Реал очајно

Нова рутинска победа и још једна бравура Леа Месија у новом тријумфу Барсе над Хетафеом од 4:1. Меси је ушао на полувремену и постигао два гола. Новом победом у Примери Барселона је задржала савршен учинак у новој сезони. "Галактикоси" остали без бодова у Севиљи.

Фудбалери Барселоне задржали су савршен учинак у новој сезони Примере, пошто су вечерас у гостима победили Хетафе с 4:1, у четвртом колу првенства Шпаније.

Лионел Меси је ушао у другом полувремену и постигао два гола. У стрелце су се још уписали Адријано и Виља. Барселона није имала проблема, иако није могла да рачуна на повређеног Андреса Инијесту и друге.

Мадриђани су доживели нови пораз. "Галатикоси" су на стадиону Рамон Санчез Писхуан у Севиљи претрпели други пораз у сезони.

Севиља је до вођства стигла већ у другом минуту сусрета голом Троховског. Покушавали су гости да дођу бар до бода али је на голу Севиље бриљирао искусни Палоп који је зауставио све покушаје "тужног" Роналда.

Новим поразом на гостовању Реал је, после само четири кола, већ на осам бодова заостатка од главног ривала Барселоне.

Малага је код куће победила Леванте с 3:1 и тако наставила да прати Барселону, од које има тријумф мање. Валенсија је савладала Селту с 2:1 и тако забележила прву победу у сезони. 

Малага је повела преко Хавијера Савиоле у 28. минуту, а изједначио је Мичел у 46. минуту. Ново вођство домаћину донео је Хоакин у 59. минуту, а победу Малаге потврдио је Франсиско Портиљо у завршним тренуцима меча. Малага је последња два минута имала играча мање, јер је искључен Серхио Санчез.

Валенсија је на Местаљи савладала Селту са 2:1. Домаћој екипи то је први тријумф у шампионату, а остварио ју је против тима који се ове сезоне вратио у елитно друштво.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи