Читај ми!

Фудбал уживо: Шок за шампиона

Доњи Срем изненадио шампиона и славио у Новом Саду са 2:1. Најубедљивију победу забележила екипа Јавора у Смедереву, Војводини три бода у Суботици. Фудбалери Црвене звезде свој први меч у новој сезони одиграће у недељу против Рада.

21.48 - Играчи Доњег Срема направили су велико изненађење, пошто су у Новом Саду савладали екипу Партизана са 2:1. Доњи Срем, после два кола, на челу табеле са шест бодова. 

21.31 - Преко резервисте Саше Марковића, Партизан у 77. минуту успева да смањи резултат на 2:1. 

20.45 - Полувреме на мечу Доњи Срем - Партизан. Домаћи воде са 2:0 и на најбољем су путу да приреде велико изненађење већ у другом колу. 

20.30 - Од 29. минута Доњи Срем против Партизана води са невероватних 2:0. Стрелац другог поготка за Сремце био је Дамјановић. 

20.26 - Аутоголом Горана Ловреа, Доњи Срем води против Партизана са 1:0, од 26. минута. 

20.00 - Почео меч у Новом Саду. Дебитант у елитном друштву Доњи Срем дочекује шампиона Србије, екипу Партизана.

19.30 - Завршена су прва четити меча суботњег програма. Резултати: БСК - Слобода 1:0, Хајдук - Раднички (Н) 1:2, Смедерево - Јавор 0:5, Спартак - Војводина 0:1. 

19.28 - У финишу меча, Јавор постиже и пет погодак. Стрелац је Лазетић, који је на најбољи начин крунисао феноменалну партију Јавора. 

18.45 - Голом Стевановића, "лале" од 52. минута воде у Суботици против домаћег Спартака са 1:0.

18.42 - Раднички поново води у Кули. Поново је стрелац Петровић, овога пута у 48. минуту.

18.40 - Јавор наставља где је стао у првом делу. Радивојевић у 46. минуту постиже и трећи гол на мечу, четврти за Ивањичане.

18.19 - Полувреме на четири утакмице Суперлиге. Резултати: БСК - Слобода 1:0, Хајдук - Раднички (Н) 1:1, Смедерево - Јавор 0:3, Спартак - Војводина 0:0. 

18.00 - Два гола у Кули у истом 20. минуту. Прво Раднички стиже до предности голом Петровића, да би са друге стране изједначио Веселиновић са беле тачке.

17.50 - Јавор у налету. Головима Јакимовског и Радивојевића (18. и 20. минут), Ивањичани воде у Смедереву са 3:0. 

17.47 - Голом Савковића, БСК против Слободе од 12. минута води са 1:0 .

17.35 - Јавор већ од другог минута води у Смедереву са 1:0, стрелац је Радивојевић. 

17.30 - Почеле четири утакмице другог кола фудбалске Суперлиге. 

Хајдук дочекује Раднички из Ниша, БСК Борча Слободу, Смедерево је домаћин Јавору, Спартак дочекује Војводину а Доњи Срем игра са Партизаном. Сви мечеви, осим Доњег Срема и Партизана, почињу у 17.30. Дебитант лиге Доњи Срем дочекаће Партизан у 20 часова на стадиони "Карађорђе" у Новом Саду.

Црвено-бели су "прескочили" прво коло и дуел са Јавором у Ивањици, јер је истог викенда био концерт Светлане Ражнатовић у Гучи, па је полиција проценила да је из безбедносних разлога боље да се меч одложи.

Сада екипу Роберта Просинечког у недељу очекује мали градски дерби са бањичким Радом. "Грађевинари" су у првом колу пружили добру партију и код куће савладали Раднички из Крагујевца са 2:0.

Најубедљивију победу у првом колу остварио је бранилац титуле Партизан, који је са 7:0 савладао БСК Борчу. Екипу Владимира Вермезовића очекује дуел са новајлијом у Суперлиги, Доњим Сремом, који ће као домаћин играти на новосадском "Карађорђу".

Фудбалери Војводине су у премијерном колу разочарали навијаче и одиграли без голова против Смедерева у Новом Саду. "Лале" ће сутра играти мали војвођански дерби у Суботици против Спартака.

Суботичани су прошлог викенда, поприлично лако, изгубили са 2:0 на гостовању ужичкој Слободи.

Нишлије ће до прве победе у Суперлиги покушати да дођу на гостовању кулском Хајдуку. Исти задатак имаће и Куљани, који су у првом колу доживели минималан пораз против Јагодине (0:1).

Јагодинци ће у овом колу угостити екипу ОФК Београда, а "романтичари" су на премијери разочарали, пошто су код куће поражени од Доњег Срема са 1:0.

Фудбалери Јавора ће, због одлагања меча са Звездом, у суботу први пут ове сезоне истрчати на терен, а ривал ће им бити домаће Смедерево.

Екипа БСК-а из Борче ће пробати да заборави на "шамар" од Партизана у првом колу и да на свом терену освоји бодове против ужичке Слободе.

Први меч кола Раднички и Нови Пазар одиграли су нерешено (1:1) . У Крагујевцу су повели гости голом Рашчића а изједначио је Тинтор у финишу меча.

Парови другог кола Суперлиге:

Петак:

Раднички Крагујевац - Нови Пазар 1:1

Субота:

Хајдук - Раднички Ниш (17.30)

БСК Борча - Слобода (17.30)

Смедерево - Јавор (17.30)

Спартак - Војводина (17.30)

Доњи Срем - Партизан (20)

Недеља:

Јагодина - ОФК Београд (17)

Црвена звезда - Рад (20.45).

Табела после првог кола: Партизан 3, Нови Пазар 3, Слобода 3, Рад 3, Јагодина 3, Доњи Срем 3, Војводина 1, Смедерево 1, итд.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару