Читај ми!

Просинечки: Звезда се пита

Пуно смо анализирали Нафтан и сигурно је да знамо све њихове врлине и мане, али сутра све ипак зависи само од нас. Не занима ме како ће они да одиграју ако ми будемо на правом нивоу, рекао је тренер Црвеен звезде Роберт Просинечки уочи реванш меча квалификација за Лигу Европе са Нафтаном.

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки рекао је да га не занима како ће Нафтан одиграти реванш меч другог кола квалификација за Лигу Европе, уколико његов тим буде пружио игру из првог полувремена утакмице у Белорусији.

Црвено-бели су у првом мечу славили са 4:3, након што су после првих 45 минута имали 3:0.

"Пуно смо анализирали Нафтан и сигурно је да знамо све њихове врлине и мане, али сутра све ипак зависи само од нас. Не занима ме како ће они да одиграју ако ми будемо на правом нивоу", рекао је Просинечки конференцији за медије на стадиону Црвене звезде.

Он је признао да је свестан грешака које је екипа направила у другом полувремену првог меча и додао да му се не свиђа што је створена атмосфера као да је Звезда изгубила ту утакмицу.

"Ми смо победили тамо са 4:3, а овде се прави фама као да су они славили. У првом полувремену смо одиграли феноменално, али не треба заборавити да ми још нисмо у такмичарском ритму. Смета ми и то што се после само једне грешке прича да Крнета и Максимовић нису играчи за Црвену звезду. Заиста верујем да имамо добру екипу, најбољу у Србији, играчи су млади и кроз утакмице ће постати све бољи", нагласио је Просинечки.

Звездин тренер истиче да му није посебно битно што су Белоруси послали "протестно писмо" у седиште УЕФА, у којем се жале на суђење у првом мечу.

"Очекујем велику подршку публике у београдској премијери у новој сезони", поручио је он.

Звездиних стартних 11 биће исти као у Белорусији, а Просинечки се наду скором укључивању у тим Елија Бабаља.

"Бабаљ има квалитет, али му је потребно време. Надам се да ће бити регистрован за наредну рунду".

Дарко Лазовић је истакао да је важно да Звезда на прави начин уђе у утакмицу и да у том случају неће бити проблема.

"Важно је да отворимо утакмицу као у Белорусији. Морамо да избегнемо падове у игри и убеђен сам да ћемо забележити победу и проћи даље", поручио је Лазовић.

Реванш утакмица другог кола квалификација за Лигу Европе између Црвене звезде и Нафтана игра се сутра од 20.30 сати.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару