Добро прво, очајно друго полувреме

У првом полувремену било је много жеље, доброг трчања, постигли смо три гола уз још неколико пропуштених прилика. У наставку противник нас је напао свим силама, и умало н акрају да угрозимо вођство које смо имали. Такве ствари не смеју да се дешавају, рекао је тренер Црвене звезде Роберт Просинечки.

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки похвалио је данас игру својих фудбалера после победе од 4:3 над Нафтаном, али је рекао да је недопустиво да се наступа као што је било у другом полувремену.

"Ово је била невероватна утакмица, са два потпуно различита полувремена. У првих 45 минута сам био одушевљен игром коју смо приказали, и дуго нисам видео тако добро издање мојих играча", рекао је Просинечки новинарима у Витебску.

Звезда је водила са 3:0 на полувремену прве утакмице другог кола квалификација за Лигу Европа, али је у финишу морала да спасава победу.

"У првом полувремену било је много жеље, доброг трчања, постигли смо три гола уз још неколико пропуштених прилика. У полувремену сам скренуо пажњу играчима да морају да наставе исто да играју и у наставку, јер наш противник више није имао шта да изгуби и претпоставио сам да ће да нас нападне свим силама", казао је он.

"То се и десило и мало је фалило да на крају угрозимо сигурно вођство које смо имали. Такве ствари не смеју да нам се дешавају и имамо неколико дана да до реванша да анализирамо пропусте како нам се не би понављали", рекао је Просинечки.

Тренер Нафтана Игор Ковалевич казао је да је Звездина прошлост оптеретила његове играче.

"Велико и славно име Црвене звезде оптеретило је моје играче. Нису били у стању да се одмах супротставе, тако да нам у другом полувремену ништа није преостало него да бранимо савест и част", рекао је Ковалевич.

Он је обећао да ће његов тим у реваншу дати све од себе.

Екипу ће у реваншу, следећег четвртка у Београду, водити помоћни тренер, пошто ће Ковалевич бити са репрезентацијом Белорусије на Олимпијским играма у Лондону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару