Читај ми!

Победа за Стојковића

Партизан је испунио циљ и већ у првом мечу, убедљивом победом над Валетом обезбедио пласман у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона. Фудбалери "црно-белих" победу посветили голману Стојковићу коме је преминула мајка. "Ово је победа за Стојкета, он је јак и сигуран сам да ће издржати све", рекао је Владимир Волков.

Фудбалери Партизана оценили су да су убедљивом победом на Малти против Валете практично обезбедили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона и навели да тријумф посвећују саиграчу Владимиру Стојковићу коме је умрла мајка.

"Црно-бели" су синоћ убедљиво савладали Валету са 4:1 и реванш у Београду следеће недеље требало би да буде само формалност.

"Пре меча рекао сам да бих волео да све решимо већ на Малти. Иако то теоретски још нисмо постигли, урадили смо заиста велики посао. Ово је победа за Стојкета, он је јак и сигуран сам да ће издржати све", рекао је Волков новинарима у спортском центру Телеоптик у Земуну.

Волков је додао да би за противника у трећем колу волео да извуче молдавску екипу Шериф, чији је својевремено био члан.

Стрелац трећег гола за Партизан на утакмици Стефан Шћеповић рекао је да му је погодак битан због самопоуздања.

"Најважније је да смо победили, а играћемо озбиљно и у реваншу. Јуче смо на време 'отворили' противника, једноставно, то смо и морали да урадимо. Сви смо уз Стојкета, знамо да му је тешко", навео је он.

Шћеповић је навео да би волео да Партизан за следећег ривала добије ирски Шамрок или фински Хелсинки.

За разлику од њега, везисти Горану Ловреу је свеједно ко ће бити наредни ривал "црно-белих". Он је синоћ морао да изађе у првом полувремену јер је обновио повреду примицача, а након данашњег ултразвука знаће колико је ситуација озбиљна.

"Јуче смо раним голом сасекли противника, а жао ми је што до краја нисмо дали још неки гол више. Имамо још доста простора за напредак, поготово у тим ситуацијама када је потребно дотући противника. Сви смо потресени због тога што се десило Стојковићу, али он је јак и сигуран сам да ће се вратити и бити онај стари", закључио је Ловре.

Реванш утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона Партизан - Валета игра се 24. јула у Београду, а жреб за трећу рунду обавиће се четири дана раније у седишту Европске фудбалске уније у Ниону.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару