"Балотелија треба ишамарати"

Марио Балотели дефинитивно није по укусу Паола Ди Канија. Менаџер Свиндон тауна верује да некадашњи нападач Интера мисли да се "свет окреће око њега" и да са њим треба далеко оштрије поступати. На другој страни, легендарни фудбалер Лација и Вест Хема имао је само речи хвале за наступе и однос према репрезентативном дресу Антонио Касана.

Контроверзни менаџер Свиндона и леген дарни фудбалер Лација и Вест Хема Паоло Ди сматра да је Марио Балотели „егоиста" и верује да би Ћезаре Прандели морао више да кажњава младог фудбалера, уместо што га тапше по рамену.

Нападач Манчестер ситија био је двоструки стрелац у полуфиналу Европског првенства против Немачке, а прецизан је био и н амечу са Ирском. Тако Балотели, поред генерално добро оцењених партија у Пољској и Украјини, са још неколицином играча предводи листу стрелаца.

И поред тога, Ди Канио није импресиониран, напротив. По њему, „21-годишњи фудбалер је себичан и не мисли на тим".

„Једноставно је превише заокупљен собом. Себичан је. Заслужује да буде ишамаран", рекао је Ди Канио.

„Балотели је егоиста, који верује да се свет врти око њега. Против Немачке је урадио две добре ствари, али сам ја на крају видео играча који само жели да судија одсвира крај како би могао да прослави. Он игра за себе, не и за тим. Такви као он заслужују шамаре, а не тапшање по рамену", изјавио је Ди Канио.

Овај 43-годишњак верује да је Балотелијев партнер у нападу, Антонио Касано, заправо био кључни фудбалер „азура" у походу на финале.

„Касано је био најважнији шраф Пранделијеве екипе. Он је одвео екипу до финала континенталног првенства", закључио је Ди Канио на крају.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи