Презадовољни Алба

Стрелац другог гола за фудбалску репрезентацију Шпаније у финалу Европског првенства против Италије Ђорди Алба рекао је шпанским медијима да је победу од 4:0 посветио породици и грађанима у родном Лоспиталету.

"Веома сам срећан. Све је прошло одлично и сада желим да уживам. Нисам био сигуран да ли ћу играти на Европском првенству, а на крају сам постигао гол у финалу. Осећам се фантастично и победу посвећујем људима у Лоспиталету, мојој породици, мом деки и свима који ме подржавају", рекао је Алба који је вечерас постигао свој први гол за национални тим.

Овај 23-годишњи фудбалер који игра по левој страни терена пре неколико дана је прешао из Валенсије у Барселону.

"Клубови су се све договорили и постаћу играч Барселоне. Све се одвија одлично", додао је Алба.

Шпанија је победила Италију головима Давида Силве у 14, Ђордија Албе у 41, Фернанда Тореса у 84. и Хуана Мате у 88. минуту, чиме је одбранила титулу европског првака и објединила је са пехаром светског шампиона, који је осволија 2010. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи