Читај ми!

Нова победа Партизана

Партизан савладао аустријску екипу Винер Нојштат са 2:1 и тако забележио другу победу на припремама у Словенији. Голове за "црно-беле" постригли су Стефан Шћеповић и Немања Томић. За два дана нови пријатељски меч, а ривал је аустријски Полау.

Фудбалери Партизана победили су данас у пријатељској утакмици у Дравограду екипу аустријског прволигаша Винер Нојштада са 2:1.

Стрелци за шампиона Србије били су Стефан Шћеповић у 11. и Немања Томић у 45. минуту. Погодак за аустријски тим дао је Гинтер Фризенбихлер у 25. минуту.

У првој припремној утакмици изабраници Владимира Вермезовића јуче су савладали словеначки Алуминиј са 4:2.

Екипу Партизана за два дана очекује нови пријатељски меч, а ривал ће бити аустријски Полау.

Тренер Партизана Владимир Вермезовић изјавио је да је остварена победа битна за самопоуздање његове екипе пред квалификације за Лигу шампиона.

"Направили смо измене у односу на претходни меч, јер су неки играчи касније почели припреме, а неки дуже нису играли. Задовољан сам, имали смо мало и среће, али је за нас најважније да се нико не повреди и да пробамо да не изгубимо. Резултат је био битан због самопоуздања екипе јер већ за две недеље играмо најважнију утакмицу у сезони", рекао је Вермезовић после утакмице у Словенији.

Он је додао да мисли да ће стрелац првог гола за црно-беле Стефан Шћеповић, који је у овом прелазном року стигао у клуб и против Аустријанаца одиграо прву утакмицу за Партизан, бити добро појачање за његову екипу.

Партизан: Стојковић (Илић Радиша од 46), Пауљевић, Волков, Остојић, Иванов, Ловре (Ашковски од 63′), Марковић Саша, Аксентијевић (Марковић Филип од 78′), Бабовић, Томић (Илић од 63′), Шћеповић Стефан (Вукић од 63′).
Клупа: Илић Радиша, Ашковски, Илић Саша, Вукић, Марковић Филип.
Тренер: Вермезовић Владимир

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи