Роби најавио казне

Нећу било шта да објашњавам, нити да сабирам и одузимам, ствар је једноставна. Изгубили смо припремну утакмицу од друголигаша из Словеније и сносићемо последице, сви, рекао је тренер Црвене звезде Роберт Просинечки после пораза од словеначког друголигашке екипе Кршко.

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки изјавио је да је велика срамота што је његов тим у припремној утакмици изгубио од словеначког друголигаша Кршког и да ће због тога сви сносити последице.

"Мислим да нас је све срамота. Тачније, сигуран сам да нас је све срамота. Кога није срамота због овога што се догодило, не треба да буде у Црвеној звезди. Нећу било шта да објашњавам, нити да сабирам и одузимам, ствар је једноставна. Изгубили смо припремну утакмицу од друголигаша из Словеније и сносићемо последице, сви. Какве, и шта ће оне донети, показаће се у врло блиској будућности", рекао је Просинечки за клупски сајт.

Он је додао да сви у екипи морају мало да погну главу и да се замисле.

"У сваком случају ћемо наставити да тренирамо и спремамо се за Европу и шампионат, али мораћемо мало да погнемо главе и да се замислимо", поручио је Просинечки.

Црвена звезда је током припрема у Словенији прво ремизирала са Домжалеом 0:0, затим је убедљиво поражена од Олимпије 3:0, да би после свега јуче изгубила од друголигаша Кршког 2:1.

Црвено-бели сутра против Копра играју последњи меч током припрема у Словенији.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи