Читај ми!

"Орлови": Било је теже него што изгледа...

Кошаркаши Србије, упркос убедљивој победи над Исландом, кажу да је меч био много тежи него што то резултат говори. "Орлови" иду на победу и на преостала два меча, јер желе прво место у групи.

Српски кошаркаш Мирослав Радуљица изјавио је да је утакмица против Исланда била тешка, упркос убедљивој победи од 93:64.

"Врло атипична екипа, преузимају све у одбрани, било је тешко да играмо против њих иако резултат то не показује. Сви шутирају за три поена, сви су исте висине, било ми је тешко када ме извуку ван рекета", рекао је Радуљица после меча.

Он је истакао да екипа није потценила селекцију Исланда.

"Играли смо концентрисано, нисмо их потценили, јер овакву екипу не смеш да потцениш. Идемо даље, на победу у свакој утакмици, нема калкулација. Можемо само да дижемо игру и форму, идемо да добијемо све утакмице", поручио је Радуљица.

Расположен за игру против Исланђана био је Немања Недовић, који је меч завршио са 15 поена.

"У неким моментима било је теже данас него на претходним мечевима. Исланђани су веома незгодни, требало нам је времена да се навикнемо на њихову игру. Следи сусрет са Турском, реч је о заиста добром тиму. То је битна утакмица, јер желимо да обезбедимо прво место и максимално озбиљно ћемо јој приступити", рекао је Недовић.

Крилни играч Марко Симоновић рекао је да је национални тим забележио значајну победу.

"Добра утакмица за нас, разиграли смо главне играче. Исланд је незгодна екипа, када се растрче и погоде шутеве за три поена могу да направе проблем. Забележили смо битну победу и сада имамо сјајну ситуацију. Учинићемо све да победимо Турску, али да бисмо то урадили морамо да зауставимо Диксона и Иљасову", рекао је Симоновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару