Фурија је прошлост, Србија против Немачке

Нема времена за уживање у великој победи над Шпанијом, јер репрезентативце Србије већ данас чека још један важан и тежак меч - против Немачке. Директан пренос меча је на нашем Првом програму од 15 сати.

Меч са Шпанијом је више изгледао као финале, а не почетак Евробаскета. Али, нема много времена за прослављање велике победе над великим ривалом, јер већ данас "Орлове" чека нови важан меч.

Немачка, предвођена невероватним Дирком Новицким, одмериће снаге са изабраницима Александра Ђорђевића, од 15 сати.

Немци су имали нешто више времена за одмор и надају се да би то могло да иде њима у корист.

"Добра ствар је што данас играју са Шпанијом, па ће бити мало уморнији од нас, али су одличан тим. Имаћемо много да радимо, али срећни смо што смо победили и настављамо даље. Бићемо спремни за Србију", рекао је Новицки.

Међутим, сви у тиму "Орлова" знају да уколико не савладају Немачку, победа над Шпанијом би изгубила на значају.

"Сигурно су спремни за нас, имали су пар сати више одмора. Ту имам мали страх, али мислим да смо спремни у глави. Да просто одиграмо борбено. Та утакмица би дала овој победи још већи значај, тако размишљам и тако сам разговарао са играчима. Можемо ми још боље. Трећа четвртина је заштитни знак ове екипе", рекао је селектор Ђорђевић након победе над Шпанијом.

Иако се меч игра у Берлину, сасвим је јасно да ће Србија, у најмању руку, имати једнаку подршку као и домаћин ове групе.

"Невероватна подршка, захвалио бих се публици и надам се да ће против Немачке бити ту у још већем броју. Подршка нам значи много, јер су нас сви ставили за фаворите. Ми желимо да се такмичимо са најбољима и докле годи будемо имали овакав приступ - мислим да ће све бити у реду", рекао је Немања Бјелица. 

Директан пренос меча из Берлина је на нашем Првом програму од 15 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару