Читај ми!

Хотел у Берлину неспреман дочекао кошаркаше Србије

Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је у престоницу Немачке, где ће учествовати на Европском првенству, а у хотелу у Берлину су их дочекали мањи проблеми, пошто собе нису биле спремне. Наши кошаркаши вечерас имају први тренинг, а у суботу од 18.00 Србија ће се у првом колу Групе Б састати са Шпанијом.

Необична ситуација је дочекала наше кошаркаше по доласку у Берлин. Хотелске собе нису биле спремљене, али наши репрезентативци нису дозволили да их такав аматеризам организатора поремети.

"Све сем тога што собе нису спремне све је океј. Није пракса да се овако дочекује нека репрезентација, али за све постоји први пут. Покушаћемо да игноришемо то, да одемо да одморимо, јер вечерас већ имамо први тренениг", рекао је Немања Недовић новинарима у Берлину.

"Нисам нестрпљив. Потребни су нам ова два дана, таман да видимо и осетимо халу, лопту, паркет... Добро ће нам доћи два лакша тренинига и да 100 одсто спремни дочекамо меч са Шпанијом", додао је он.

Репрезентативци Србије Милош Теодосић и Немања Недовић сложни су у оцени да је први противник на шампионату, Шпанија, главни фаворит за освајање титуле.

"Мислим да смо спремни за почетак. Шпанија је сигурно фаворит, али ми ћемо да играмо нашу игру, да ли ће то бити довољно за успех не знам, али могу да кажем да ћемо се борити до краја. Увек је био велики ривалитет између нас. Биће то сјајна утакмица и надам се нашој победи. Група је изузетно јака, не знам зажто се не прича више о Италија, они су јако добра селекција. Не спомиње се довољно. Ипак, требало би да верујемо у себе и своје квалитет, а тада ће и резултат доћи", рекао је Теодосић

Србија ће се у Групи Б Еуробаскета, осим са Шпанијом састати са селекцијама Италије, Турске, Немачке и Исланда.

"Најтежа група на првенству. Сви су у јаким саставима дошли на првенство, осим Исланда, који је аутсајдер. Остале екипе су јаке са по пар НБА играча. Ми морамо да будемо свесни да смо други на свету и да смо направили успех и добар резултат прошле године. Сада друге екипе гледају како нас да победе. Ићи ћемо полако, из утакмице у утакмицу", рекао је Недовић.

Србија ће се у суботу од 18.00 у првом колу Групе Б састати са Шпанијом. Српски кошаркаши Шпанију на великим такмичењима нису победили од четвртфинала Светског првенства 2010. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару