Читај ми!

Ђорђевић: На правом смо путу!

Селектор кошаркашке репрезентације Александар Ђорђевић истакао је после победе над Кином (95:55) на турниру "Трофеј Београда" да је задовољан односом играча и додао да се екипа налази на правом путу уочи почетка првенства Европе.

"Похвалио бих играче за однос према игри, испоштовали су договор из свлачионице и то ме јако радује. Сутра нас очекује утакмица с Русијом, која ће бити у јачем саставу него прошли пут када смо се састали. Без обзира на резултат моја филозофија је увек да екипа игра најјаче што може јер је то респект према националном дресу. Види се да смо на правом путу, момци су концентрисани и немам замерке. Наша игра може бити течнија и радимо на томе", рекао је Ђорђевић на конференцији за медије после утакмице.

Он је поручио да је већина играча спремна, као и да је Боган Богдановић због бола у леђима пропустио данашњи дуел.

"Богдановић се већ пар дана жали на повреду леђа, али дао је доста на припремама, радио је пуно и ради превентиве смо одлучили да прескочи меч. Сутра ће бити у саставу. Теодосић и Ерцег су ушли и показали да су 100 посто спремни. Милосављевић је одрадио загревање и он је у добром стању. Радуљици је нос "разбијен", али му није сломљен. Дангубићу су ушили усну, али вратио се на терен" истакао је Ђорђевић.

Селектор националног тима позвао је навијаче да подрже тим у финалној утакмици против Русије, која је и уједно последња утакмица коју ће селекција одиграти у Србији пред ЕП.

"Позивамо навијаче да у што већем броју дођу на сутрашњу утакмицу, а ми ћемо им се залагањем и игром на паркету одужити", закључио је селекор.

Немања Дангубић рекао је да је његов тим одиграо још једну квалитетну утакмицу.

"Квалитетна утакмица и настављамо са припремама за Европско првенство. Окрећемо се сутрашњој утакмици с Русијом и покушаћемо да одиграмо на нивоу", рекао је млади бек.

Репрезентација Србије финалну утакмицу "Трофеја Београда" игра у недељу са селекцијом Русије од 20.30 сати у Комбанк арени.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару