Снимање серије "Кости" у пуном јеку

Љубиша Савановић и Јово Максић тумаче главне улоге у серији "Кости".

Глумачки двојац који чине Љубиша Савановић и Јово Максић носиће радњу серије "Кости", другог дела трилогије о граду Бањалука, који се већ увелико снима на бројним локацијама. Коста - име ликова које ови глумци тумаче, једино је заједничко што повезује њихове потпуно различите и несвакидашње судбине, које ће се константно преплитати.

Љубиша и Јово већ су одрадили прва снимања и не крију задовољство што су управо њима поверене главне улоге. С обзиром да се за "Кости" припремају месецима, истичу да су се на одређен начин и саживели са ликовима које тумаче.

"Када говоримо о серији "Месо", ја сам дефинитивно један од највећих обожаваоца тог пројекта и могу рећи да је то једна од најбољих серија која се појавила у посљедњих неколико година. Тада сам себи рекао - ја бих волио ово да играм, тако да су се моји глумачки снови некако остварили добијањем улоге у "Костима". Као што кажу - пази шта желиш, можда ти се и оствари", истиче Максић.

Главни глумци серије нарочито наглашавају важност овог пројекта због будућности филмске индустрије наших простора, али и због чињенице да се центар кинематографије овог региона шири и ван Београда. Надају се да ће испунити очекивања и, уз уиграну екипу "Босонога продукције", што уверљивије представити задате ликове.

"Улога коју тумачим веома је интересантна и сматрам да је дошла у право вријеме. Лично ми представља велики изазов и заиста је част бити дио одличне глумачке поставе. Имена нећемо откривати, али дефинитивно могу рећи да на пројекту раде сјајни глумци и да је режисер направио одличну подјелу улога", каже Савановић који је запажено појављивање имао и у "Месу".

Екипа серије "Кости" тренутно је у седмом дану интензивног снимања. До почетка јула, кроз сет ће проћи више од 50 глумаца и више од 500 статиста. Серија "Кости", која ће на мале екране стићи наредне године, ради се у копродукцији Радио-телевизије Србије и "Босонога продукције" из Бањалуке, а под редитељском палицом Саше Хајдуковића, сценаристе Николе Пејаковића и продуценткиње серије Бранкице Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару